2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Mezokövesdre került a Borosi

Mezokövesdre került a Borosi

Mezokövesdre került a BorosiMezokövesd Zsóry felnott csapata nyerte meg a XXV. Dr. Borosi László kispályás teremlabdarúgó torna döntojét január 31-én. A kétnapos finálét a Miskolc Városi Sportcsarnokban rendezték meg január utolsó két napján. Labdarúgóink a 12 csapatos dönto B csoportjába Tiszaújváros, Tomor-Lak, Nyékládháza, Tarcal és Ózd mellé nyertek besorolást. A mieink szombaton Tarcal ellen egy 8-1-es gyozelemmel nyitottak, majd Tomor-Lakot 3-2-re, míg Nyékládházát fordulatos mérkozésen 4-1-es hátrányból fordítva 8-5-re múlták felül Sivákék.

A torna második napján az együttesünkhöz hasonlóan három forduló után 100%-os Tiszaújváros ellen Kasza duplájával 2-0-ra nyertek a mieink és miután a rendkívüli hóhelyzet miatt Ózd nem vett részt a vasárnapi mérkozéseken, Vitelkiék négy gyozelemmel pontveszteség nélkül nyerték meg a B csoportot. Az A jelu hatosban a papírformának megfeleloen Bocs szerezte meg az elso helyet Putnok elott, így a hernádpartiak ellen játszották a döntot Ragóék. A fináléban remekül kezdtek a a Huszák tanítványok, hiszen csapatunk Bogdány találatával már az elso percben elonybe került. A bocsiek Erdélyi büntetojével egalizáltak, de Huszák Géza tanítványai Nagy, Hegedus, és Bogdány újabb két góljával 5-1-es elonyre tettek szert. Zsiga Gyula gárdája a nagy hátrány ellenére nem adta fel a küzdelmet. A bocsiek Lázár triplájával felzárkóztak, majd az utolsó percben Szakszon góljával kiegyenlítettek. A lefújást követo buntetopárbajt a mieink bírták jobban idegekkel, így a 9-7-es sikerrel 2008 után ismét Mezokövesdre került a vándorserleg. A tornán még egy elismerést is hazahoztak a mieink, ugyanis a torna legjobb kapusának Tajti Norbertet választották a szakemberek.

 

A Borosi Kupa bronzérmese Putnok lett, miután a helyosztón Tiszaújvárost 5-1 arányban legyozték.

Fotó: Stíber Judit

Mezokövesdre került a Borosi

Fotó: Stíber Judit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek