2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy amerikai siker sztori

Amerikai hírességekkel is találkozott az a miskolci lány, aki Magyarországot képviselte az USA új nemzetközi programjában.

A Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI), azaz a Fiatal Transzatlanti Innovatív Vezetők és Vállalkozók Csúcstalálkozója Barack Obama és az USA kormányzatának kezdeményezésére jött létre ebben az évben először, hogy közös munkára, kapcsolatépítésre buzdítsa a különböző kultúrákban élő vállalkozókat a hosszú távú együttműködés reményében.

Magyarországot Oszlánczi Réka, étterem tulajdonos képviselte a találkozón, aki tíz éve sikeres vállalkozást üzemeltet Miskolcon és innovatív étterem-hálózat építésébe kezd. Ennek az ötletnek megvalósításához kapott támogatást a fiatal vállalkozó a találkozón, melyet az Amerikai Egyesült Államok Kormányzata 47 európai vállalkozó jelenlétével tartott 42 különböző országból. A Fehér Ház vendégeként Oszlánczi Réka három USA államban – Washingtonban, Chicagoban és San Franciscoban töltött három hetet és ismerkedett az amerikai vállalkozási kultúrával. A program végén részt vett a Szilícium-völgyben megrendezett vállalkozói és befektetői csúcstalálkozón…

https://youtu.be/nf-6-fsjAHI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek