2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megszépül az Avasi Közösségi Kávézó

Az Avasi Közösségi Kávézót működtető Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület 2016. június 27. és 29. között akciónap-sorozatot szervez.

A három nap célja meghívott társszervezeteinkkel (Miskolci Önkormányzati Rendészet, Magyar Máltai Szeretetszolgálat (pl. gyerekekkel a szomszédos játszótérről, akik segítenek a festésben), MESZEGYI – Avasi Területi Szolgáltatási Központ) és a helyi közösséggel, lakosokkal, és önkéntesekkel közösen szebbé varázsolni az Avasi Közösségi Kávézót – mely eseményre várjuk szeretettel várjuk szerkesztőségük képviselőjét.

Közel másfél éve már, hogy megnyitotta kapuit az Avason zajló közösségfejlesztő folyamatok egyik eredményeként létrejött Avasi Közösségi Kávézó, amit a helyiekkel közösen alakított ki és működtet azóta is a Dialóg Egyesület.
Ez az idő azt is eredményezte, hogy ráfér némi renoválás az intézményre:
•    újrafestjük a Kávézó mennyezeti palalapjait
•    lomtalanítunk
•    nagytakarítunk
•    renoválunk

A június 27-i, hétfői napon ehhez különleges vendégeket is hívtunk a fentebb említett társszervezetek képviselőinek személyében. A 9 és 14 óra közötti közösségi eseményen ellátással is készültünk: kézműves szendvicsek, frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek várják a segítőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek