2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Visszavágtak a Jegesmedvék!

Visszavágtak a Jegesmedvék!

Visszavágtak a Jegesmedvék!A pénteki itthoni kudarc után Budapesten győzte le az MJSSE az Újpestet!

Vasárnap este rendezték az Újpesti Jégcsarnokban az OB-1 középszakaszának negyedik miskolci érdekeltségű mérkőzését, ahol a borsodiaknak lehetőségük nyílt a visszavágásra a pocsék játékkal megspékelt pénteki vereség után. S ha már megvolt a lehetőség, éltek is vele, fordulatos, színvonalas mérkőzésen 5-4-re legyőzték a vendéglátókat.

Jól kezdték a mérkőzést a Jegesmacik, az eredményjelző már tíz perc játék után 0-2-őt mutatott. Ám nem térhettek pihenni kétgólos vezetéssel, hisz még ebben a harmadban szépítettek is a lila-fehérek – ám az előny és a jó játék mindenképpen bíztató volt.

A második harmadra már egy más játékfelfogású Újpest korcsolyázott ki – amely sikeresnek is bizonyult, hisz két gólt szerezve megfordították az állást – ideiglenesen, hisz a Maciknak is sikerült betalálnia a vendéglátók hálójába.

A nagy kérdések az utolsó húsz percre maradtak, amely ennek megfelelően színvonalasan zajlott. Ám ami még lényegesebb, miskolci fölény volt érezhető. Már a harmad elején betaláltak a Jegesmedvék, majd az ötvennegyedik percben ötödször is eredményesek voltak.

Kétségbeesetten támadott az Újpest, gólt is szerzett – amellyel kialakította az 5-4-es végeredményt –, ám hiába hozta le az utolsó pillanatokra kapusát a lila-fehér alakulat, több gólt képtelenek voltak ütni a hősiesen küzdő miskolciaknak.

Gratulálunk a csapatnak, folytatás február 5-én, Miskolcon a Ferencváros ellen.

 

DD

Fotó: Stiber Judit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek