2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A mesterség apáról fiúra szállt: elismerték az ország leghosszabb szolgálati viszonyával rendelkező rendőrkapitányát

A mesterség apáról fiúra szállt: elismerték az ország leghosszabb szolgálati viszonyával rendelkező rendőrkapitányát

Az országos rendőrfőkapitány pénteken Encsen ünnepi értekezleten köszöntötte 60. születésnapja alkalmából dr. Sulyok Jánost az Encsi Rendőrkapitányság vezetőjét. Az ország leghosszabb szolgálati idejével rendelkező rendőrkapitányát az igazságügyi és rendészeti miniszter soron kívül előléptette ezredessé.

 

 

Az Encsi Rendőrkapitányság épületében 2010. január 29-én rendkívüli kapitányságvezetői értekezletre és ünnepi állománygyűlésre került sor.

Az ünnepi értekezleten megjelentek többek között:

–  Dr. Bencze József r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány,

–  Dr. Ódor Ferenc, a B-A-Z. Megyei Közgyűlés elnöke,

–  Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, B-A-Z. megye rendőrfőkapitánya,

 

–  Dr. Somssich Gabriella r. dandártábornok az IRM Főosztályvezetője,

–  Dr. Zoltai László, Fúlókércs polgármestere,

–  B-A-Z. megye rendőrkapitányai.

A szakterületén végzett kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Dr. Sulyok János a rendőr ezredessé történő előléptetéséről szóló okiratot Dr. Bencze József országos rendőr-főkapitánytól vehette át.

Dr. Sulyok János 1972 óta szolgál a rendőrségnél. Jelenleg ő az országban a leghosszabb szolgálati viszonnyal rendelkező rendőrkapitány. Az ezredes azon a napon lett bűnügyi nyomozó, amikor az édesapja körzeti megbízotti alosztályvezetőként nyugdíjba vonult. A rendőrkapitány rendőrtiszti főiskolai, majd jogi egyetemi végzettséget szerzett, aki előbb nyomozóként, később bűnügyi osztályvezetőként majd a kapitányság első embereként dolgozik Encsen. A kapitány felnőtt fia immáron szintén rendőr, aki bűnügyi területen, Budapesten teljesít szolgálatot.


B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek