2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Családháló Díjat kapott a Szimbiózis Alapítvány

Tegnap Budapesten a  Károlyi-Csekonics rezidencia dísztermében Dr. Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese és Paulik András, a Családháló.hu főszerkesztője átadta a Családháló Díjakat.
Negyedik alkalommal ismerték el Családháló díjjal a gyermekvállalásért, gyermeknevelésért, gyermekek egészségéért tevékenykedő szakembereket, intézményeket. Idén tizenhárom díjazott volt, akiket 3500 szavazat alapján, 87 jelölt közül választottak ki a Családháló olvasói.

2015 intézményi különdíjasa a miskolci Szimbiózis Alapítvány lett! Szervezetünk Batyu-Téka Étterme mellet működő speciális Mosolykuckó program érdemelte ki a nagyérdemű figyelmét, ami egy olyan egyedi szolgáltatás, melynek keretében fogyatékos gyermekeket nevelő szülők tehermentesítése valósul meg. A „Mosolykuckóban” néhány órára a családok letehetik „batyujukat”, és amíg a szülők ügyes-bajos dolgaikat intézik, a speciális szükségletű gyermekekkel egy-egy segítő foglalkozik. Az elmúlt évben, többnyire heti rendszerességgel 35 családnak nyújtottunk segítséget. A díjat a programért felelős munkatársunk, Hazír Dóra (Támogató Szolgálat vezető) kolléganőnk vette át.
http://csaladhalo.hu/cikk/hatter/ok-kaptak-csaladhalo-dijakat
A kitüntető oklevelet hétfőtől kiállítjuk a „Batyu-Téka, több mint étterem”-ben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek