2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik Ifjúsági Tagozat elítéli a gólyagyilkosokat!

A Jobbik IT mély megdöbbenéssel áll a Jászapátiban megölt gólya napokban nagy port kavart ügye előtt. Ismert, hogy több kiilleszkedett, cigány származású fiatal kegyetlen módon kínzott halálra egy gólyát. Az elkövetők a tanúk elmondása szerint előbb focilabdával fejbe rúgták az állatot, majd a megszédült gólyát megkínozták, a lábát eltörték, a fejét péppé zúzták.

Az ilyen brutalitás önmagában is nagyon veszélyes a társadalomra. Ráadásul azok a személyek, akik ilyen tettekre képesek, bármikor emberekre is támadhatnak hasonló módon. A szülők felelőssége ebben az esetben sem kerülhető meg, hiszen gyermekük egészséges erkölcsi fejlődésének biztosítása elsősorban az ő kötelességük.

A hatóságokat arra kérjük, hogy az ügyet pontosan vizsgálják ki, és elrettentő erejű büntetést mérjenek az elkövetőkre. Kérjük továbbá a gyermekvédelmi szolgálat és gyámhivatal munkatársait, hogy az elkövető fiatalok családjait alapos vizsgálatnak vessék alá, és ha a többi gyermeküknek sem biztosítják az egészséges fejlődéshez szükséges feltételeket, akkor menekítsék ki őket az erkölcsi, értelmi fejlődésüket súlyosan veszélyeztető, negatívan befolyásoló, mélyigénytelen környezetből.

Fügedi Richárd, a Jobbik IT országos alelnöke, önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek