2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Borsodi sikerek a Kerékpáros Iskola Kupán

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
A legjobbak mérték össze tudásukat Miskolcon az országos Kerékpáros Iskola Kupán, ahol a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei csapat minden kategóriában első helyezést ért el.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőző Bizottság megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőző Bizottság szervezte meg Miskolcon, 2016. május 10-én, 11-én és 12-én a XXIV. Kerékpáros Iskola Kupa országos döntőjét.

A három napos verseny célja többek között az volt, hogy az általános iskolások közlekedésbiztonsági és baleset-megelőzési gyakorlati és elméleti ismereteit a szakemberek felmérjék.

A díjakat a támogatók képviselői mellett Kiss Csaba r. alezredes az Országos Rendőr-főkapitányság Autópálya-felügyeleti és Baleset-megelőzési Osztály vezetője, Kovács Béla r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese és Pitkó László r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője adta át.

Eredmények:

Lány egyéni összetett kategória:

Leányvári Luca (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
Bükki boglárka (Zala megye)
Bukta Szimonetta (Heves megye)

Fiú egyéni összetett kategória:

Birinyi Gábor (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
Nagy Illés (Fejér megye)
Marsai Balázs (Baranya megye)

Csapat kategória:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Fejér megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A legjobb csapat felkészítő rendőre:

Dr. Lovassyné Németh Mária r. alezredes (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek