2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlemény – elmarad a Florens 2016

Mint az ismert, a Szent István térnek, a virágóra körüli része, eddig nem igazán volt alkalmas nagyobb látogatottságú rendezvények fogadására. Az idei téli időszakban különösen előtérbe került ez a probléma. Először a korábbi füves terület újrafüvesítése és egy jövő tavasszal kezdődő térfelújítás merült fel, de végül a városvezetés úgy döntött, hogy most a virágóra körül egy nagyobb méretű, szilárd burkolatú teret alakítanak ki. Ezek a munkálatok azonban, csak május 8-ára készülnek el.

Figyelembe véve a kialakult helyzetet, a legnagyobb sajnálatunkra, nem dönthettünk másképpen, mint hogy, a Florens 2016 Kiállítást és vásárt lemondjuk!

Bízunk abban, hogy a Szent István téren kialakított új területtel már megbízhatóan számolva, jövő tavasszal, időben elindított szervezéssel, egy sikeres kiállítást tudunk megrendezni.

Nagyon fontos hangsúlyoznunk, hogy a Tavaszi Tündérkert és Enteriőr kiállítást megtartjuk. A városháza aulájában 2016. május 6-11. között, a térség óvodái és iskolái mutatkoznak be, érdekes és különleges munkáikkal.

Várunk minden érdeklődőt! A kiállítás ingyenesen tekinthető meg!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek