2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kötelező győzelem

Verőfényes napsütésben fogadta a Miskolc Renegades a Budepest Wolves második számú csapatát az Ifi-pályán. Az összecsapás kiemelt fontosságú volt a hazaiak számára, mivel a szezon első két mérkőzésén nem sikerült megszerezniük a győzelmet.

A pontgyártást már az első negyedben megkezdte a Renegades, Tóth Gábor passzából Janocsko Kornél szerezte meg a vezetést. Tóth Attila értékesítette az extra pontot. A hazai védelem is remekül működött, az egész mérkőzés folyamán több sack-et és negatív yardos szerelést is bemutattak, valamint nagyon kevés first down engedtek az ellenfélnek. Venczel Tibor pedig interception-t szerzett. (7-0 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyed szintén egy passzolt TD-vel indult, ezúttal Bese Gergely kapta el Tóth Gábor hosszú átadását, amivel meg sem állt a célterületig. Az extra pont kimaradt. Majd feliratkozott a pontszerzők közé a hazaiak egyik új kölcsönjátékosa is, Ceasar Harris egy punt return TD-vel mutatkozott be a hazai közönségnek. Tóth Attila extrája ezúttal sikeres volt, amivel be is állította a félidei eredményt, 20-0. (13-0)

A második félidőben nem sokat változott a játék képe, a Wolves 2 támadói nem találták a rést a hazai védelmen, viszont a Renegades offense is megtorpant az első két támadósorozatban és mindkettő végén csak field goal-ig jutott, melyeket Tóth Attila magabiztosan értékesített. Később azonban újabb TD-t ünnepelhetett a közönség, Tóth Gábor ezúttal egymaga oldotta meg a feladatot és egy nagyon szép irányító futással zárta a harmadik negyedet. A két pontos extrát Anderkó Zsolt futotta meg. (14-0)

A negyedik negyed elején Tóth Gábor kiosztotta harmadik passzolt TD-jét, a célpont ezúttal Papp Gábor volt. A két pontos extra kimaradt. Ezt követően életbe lépett a mercy rule, vagyis futó órával folytatódott a mérkőzés, ahol már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e a hazai védelemnek 0 ponton tartani a Wolves 2 támadóit…sikerült. A végeredmény: Miskolc Renegades – Budapest Wolves 2  40-0 (6-0)

A csapat következő mérkőzése Budapesten lesz, május 1-én az Újpest Bulldogs otthonában.

Fotó:Buczkó Andrea

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek