2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„Csapatként bárki ellen győzhetünk”

Közös sajtótájékoztatót tartott pénteken délután a Diósgyőri Stadionban a DVTK labdarúgó és kosárlabda csapata. Egervári Sándor, Ivan Radoš, Maikel López és Tina Jovanović várta az újságírókat.

Női kosárlabda NB I., elődöntő harmadik mérkőzés

2016 április 16., szombat
18:30 Aluinvent DVTK – CMB Cargo UNI Győr

Maikel López: – Egy újabb kemény mérkőzés előtt állunk. Kiválóan ismerjük egymást ellenfelünkkel, már hatodik alkalommal találkozunk ebben a bajnokságban, és harmadszor egy héten belül. Tisztában vagyunk vele, ha győzni szeretnénk, és az aranyéremért folytatni, akkor az egész mérkőzés alatt maximálisan kell koncentrálni. Feltérképeztük az ellenfelet, akik nagy erővel támadják a centerposztot. A középső játékosaink minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, de a külső embereknek is nagy segítséget kell nyújtani számukra. Nincs sok idő változtatni a játékunkon, csütörtökön hajnali kettőkor értünk haza. Az ilyen mérkőzéseken mindig az apró részletek döntenek. Fel kell eleveníteni, hogy a legutóbbi Győr elleni hazai mérkőzésen mi vezetett sikerre, hogy ezeket felhasználva ismét mi tudjunk nyerni.
OTP Bank Liga 30. forduló

2016. április 16., szombat
18:00 Vasas FC – Diósgyőri VTK

Egervári Sándor: – A heti terheléses ritmusnak megfelelően, nyugodtan tudtunk a héten készülni, ez jót tett a csapatnak. Nagy problémáink nincsenek, talán csak Nikházi Márkra nem tudunk számítani egy kisebb sérülés miatt. A régebben sérüléssel bajlódókon kívül a többiek egészségesek. Optimistán várjuk a következő hetet, hiszen három mérkőzést kell teljesítenünk újra. Szeretnénk az első találkozón győzelemmel kezdeni, hogy ez lendületet és erőt adjon nekünk a héten lejátszandó másik két mérkőzésre.
Újabb közös sajtótájékoztató Diósgyőrben
Fotók: Szabó Krisztián

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…