2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Guinness rekorder programmal indult el a 15. drogmentes maraton

Guinness rekorder programmal indult el a 15. drogmentes maraton

Tizenötödik alkalommal indult el a Drogmentes Magyarországért Maraton április 9-én szombaton a Radnóti Színháztól. A kampány csapattagjai 42 nap alatt, 300 településen átfutva, összesen 2000 kilométert tesznek majd meg.

A tizenötödik Drogmentes Magyarországért Maraton START rendezvény minden eddiginél különlegesebb volt. A már elhagyhatatlan bemelegítés mellett több híresség színesítette a rendezvény programját.

Kegye János pánsíp művész érzelmekkel teli, és az alkalomhoz illő zenéivel indította a műsort. A START rendezvényen résztvevő hírességek között volt Komáromi István, Dr. Lenkei Gábor, Tóth Cecília fitnesz bajnok, és még megannyian.

Indulás előtt Nick Árpád Guinness rekorder erőművész ritkán látott műsorát mutatta be, melynek részeként a Drogmentes Maraton futóinak egyik autóját húzta el fogaival.

A Drogmentes Maraton csapattagjait hatalmas tömeg kísérte el első kilométereire. A Drogmentes futást egész Budapest láthatta, amit mi más példázna jobban, minthogy számtalan járókelő köszöntötte kitörő üdvözléssel, tapssal a csapatot. És többen már a futás közben csatlakoztak a tömeghez.

További információ: www.drogmentes.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek