2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hejőszalontai hulladék-tolvajokat fogtak

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három hejőszalontai férfival szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy hulladéklerakó telepről fémet és fát tulajdonítottak el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság H. G. 26 éves, H. B. 31 éves és K. J. 25 éves hejőszalontai lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. március elsején 18 óra körüli időben bemásztak Hejőpapi határában egy hulladéklerakó telepre, ahonnan fém alkatrészeket és fát tulajdonítottak el.

A rendőrjárőrök azonban tetten érték a már hazafelé tartó férfiakat, majd elszámoltatásuk után előállították őket a rendőrkapitányságra.

Az ügyben folytatott nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek