2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szezonnyitó regionális díjugrató verseny a Lovagi Tornák Terén

Regionális díjugrató versenyt rendeznek április 9-én a Lovagi Tornák Terén. Ez lesz a szezon első lovas megmérettetése, amelyet országos versenyek követnek majd. Az esemény fő támogatója az Első Miskolci Lady Lions Club.

A Lovagi Tornák Tere az évezredes lovas hagyomány és a modern lovaskultúra nagyszabású bemutatójával nyitott a nagyközönség előtt az augusztus 20-i ünnepélyes átadón. Már akkor látható volt, a helyszín ideális lovas sportesemények megrendezéséhez is.

Az április 9-ére kiírt díjugrató versenyen a régió legjobb lovasai mutatkoznak be, akik a kiváló pályának köszönhetően optimális körülmények között kezdhetik el a szabadtéri versenyszezont. Az induló versenyzők között megtaláljuk ifj. Szabó Gábort, a felnőtt válogatott oszlopos tagját fiatal lovaival, aki a pályaavatón már mind a helyszínről, mind pedig a talajról nagyon elismerően nyilatkozott.  Versenyzőként indul Sáringer Ferenc kétszeres felnőtt egyéni magyar bajnok, Nemzetek Díja győztes is.

A versenyre a Lovagi Tornák Terének szervezőcsapata is készül, hiszen ez az alkalom lesz a teljes szabadtéri versenyszezonon átívelő nagyszabású lovasversenyek főpróbája is. A rendezvény keretein belül több támogató is először adja nevét ilyen jellegű eseményhez, közöttük a névadó szponzor, az Első Miskolci Lady Lions Club is.

A rendezvény neve:                                     Első Miskolci Lady Lions Kupa Regionális díjugrató verseny

Helyszíne:                                                         Miskolc – Diósgyőr Lovagi Tornák Tere (LTT)

Ideje:                                                                  2016. április 9.

Rendező lovasegyesület:                            Miskolc – Bükkalja Lovas Kör

Versenyrendező:                                           Erdélyi Magdolna

Versenyigazgató:                                           Lakatos Miklós

A rendezvényre a belépés ingyenes!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek