2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Állásbözre

2016. április 6-án, szerdán 10-16 óráig a Miskolci Egyetem előcsarnokában, díszaulájában huszonkettedik alkalommal rendezzük meg a Miskolci Egyetemi Állásbörzét és Szakmai Gyakorlati Börzét.

A korábbi évek tapasztalatai alapján az állásbörzét várhatóan idén is nagy érdeklődés kíséri majd. Az eseményre a végzés előtt álló és már állást kereső hallgatók mellett a már korábban végzetteket is várjuk, és az alsóbb éveseket is, hiszen ez a kiállítás remek lehetőségeket kínál „karrierinformációk” gyűjtésére és tapasztalatszerzésre egyaránt.

Ebben az évben a börzén 64 standon 68 kiállító lesz jelen, ebből 65 állásajánlatokat kínáló, közvetítő cég, szervezet és 3 további partner. A Miskolci Egyetemi Állásbörze ezzel a legnagyobb vidéki állásbörzének számít.

A rendezvény megnyitóján, 10.00 órakor a házigazda szerepében Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem általános rektorhelyettese, valamint Dr. Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára köszönti a résztvevőket. Az eseményt Dr. Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja nyitja meg, és egyúttal díjat ad át az egyetemen végzett szakemberek munkába állását, foglalkoztatását leginkább támogató cég képviselőjének. A díjat ebben az évben a TAKATA Safety Systems Hungary Kft.-nek ítélte meg egyetemünk, a díjátadón a céget Kersten Hugo Bachmann ügyvezető igazgató képviseli.

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes információk a www.uni-miskolc.hu/allasborze honlapon is megtalálhatók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek