2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szezonkezdés a Miskolc Renegadesnél

2016-ban ismét a Divízió I-ben próbál bizonyítani a Miskolc Renegades. A csapat eddig egy barátságos és egy tétmérkőzésen van túl.
Rendhagyó módon kezdik a szezont a Renegátok, a csapat felkészülését eddig segítő Philip Hilderbrand ugyanis személyes okok miatt nem tudta vállalni a vezetőedzői pozíciót, helyette Novák Tamás és Janocskó Kornél irányítja a csapat edzéseit. A Nyíregyháza Tigers-szel viszont újraéledt az az együttműködés, ami a Renegátok megalakulásakor is létezett, így a két csapat egymást erősítve, játékos cserékkel vesz részt a HFL és a DIV I. mérkőzésein.

A Renegades gárdájára komoly kihívások várnak, hiszen a bajnokság mezőnye idén is nagyon erős. Ennek szellemében egy héttel ezelőtt héten edzőmeccsen találkozott az MEAFC Lions-szal (kiegészülve egri játékosokkal), múlt szombaton pedig a Debrecen Gladiators fogadta otthon immár tétmeccsen a miskolciakat.

Az első félidőben közel kiegyenlítetten játszott a két csapat a vendég Renegátok Tóth Gábor és Lakatos Bence révén 2 touchdown-t és 2 extra pontot szereztek, azonban a Debrecen végig megőrizte fölényét, így 28-14-gyel fordultak a csapatok.

A második játékrész sem hozott Renegades sikert, a Gladiators végig kézben tartotta a meccset és megérdemelten győzött.

A végeredmény: Debrecen Gladiators – Miskolc Renegades 42-14.

A folytatás már Miskolcon, április 2-án az Ifi pályán méri össze erejét a Miskolc Renegades a Budapest Titans-szal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek