2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

HÚSVÉTI SOKADALOM A DIÓSGYŐRI VÁRBAN

2016. március 25. (péntek)
KÖZÉPKORI BETŰVETÉS – betűvető mesterünk megismertet az iniciálék történetével, a középkori kódexek világával, a látogatók pedig egy saját kezűleg készített oklevéllel is gazdagodhatnak.

2016. március 26. (szombat)

11 és 13 órai kezdettel: TITOKZATOS GYÓGYNÖVÉNYEK – a Diósgyőri vár gyógynövény szakértőjének előadása és személyre szóló tanácsadás

2016. március 27., 28. (vasárnap, hétfő)

Egész nap folyamatosan: RÓZSAVIZES HÚSVÉT NAPJÁT JÖTTEM KÖSZÖNTENI –  Pék Dudás Zsuzsanna népművész és barátainak húsvéti szokásokhoz kapcsolódó műsora és játékos foglalkoztatói: „szagos víz” készítés, díszes tojás, de hogy mi fán terem a komatál, arra is fény derül!

INGYENES PROGRAMOK

2016. március 28. (Húsvéthétfő) Alsó várudvar

Húsvéthétfőn az Alsó várudvaron számos ingyenes műsor és játék várja a családokat: nyuszisimogató, tojáskeresés, répaevés, „okos tojások” logikai játszóház, Nyuszi Hopp népi játszópark a közkedvelt kosaras körhintával, hordólovaglóval, diótörővel, kakas lövészettel és sok egyéb izgalmas mulatsággal!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek