2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rátámadtak a jegykezelőre

A rendőrök azonnal elfogták azokat a fiatalokat, akik az Aszaló és Szikszó közötti vasútvonalon utazva rátámadtak a jegykezelőre.
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság H. A. 19 éves aszalói lakossal és 17 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. március 23-án 22 óra 30 perckor az Aszaló és Szikszó vasútállomások közötti útszakaszon rátámadtak a jegykezelőre, aki felszólította őket az utólagos jegyvásárlásra.

A támadást követően a két fiatal a szikszói vasútállomáson leugrott a vonatról, de nem jutottak messzire, mivel elfogták őket a helyszínre, időközben kiérkező rendőrjárőrök.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat előállították a Szikszó Rendőrőrsre, ahol kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek