2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Négygyermekes család kilakoltatása – Meghátrált az Eszközkezelő

A Magyar Szociális Fórum fellépésére meghátrált az Állami Eszközkezelő, és elállt a galgahévízi négygyermekes család március 31-re kitűzött kilakoltatásától – tudatta az emberjogi mozgalom Mezei László családfő szerdai közlése alapján.
Az Eszközkezelő illetékese közölte a családfővel, hogy március 31-én nem lesz kilakoltatás, a tartozás rendezése esetén átmenetileg, a tulajdonos elvált feleséggel történő megállapodás esetén pedig végleg a lakásban maradhat a hatfős család a három kiskorú gyerekkel. Mezei László tudomásul vette a feltételeket, köszönetet mondott a Magyar Szociális Fórumnak, és azonnal kapcsolatba lépett volt feleségével, a lakás tulajdonosával, hogy a gyerekekre való tekintettel megállapodásra jusson vele.

Az MSZF szerint a pozitív fejleményben fontos szerepet játszott, hogy Vanó András galgahévízi polgármester, az MSZF megkeresésére azonnal közbenjárt az Mezeiék érdekében, és kísérőlevéllel elküldte az MSZF levelét az Eszközkezelőnek. Az Állami Eszközkezelő, és a Galgahévízi Önkormányzat jó szándékot, rugalmasságot és kompromisszumkészséget tanúsított az ügyben

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek