2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

VI. Ősfa Fesztivál Bükkábrányban – 2016. május 28.

Az idén 6. alkalommal kerül megrendezésre Bükkábrányban az Ősfa Fesztivál. Május 28-án rengeteg látnivaló és több ismert zenekar is várja a helyieket és a környező települések lakóit is a Szép Pál Sporttelepen.

Délután 13:00 órától minden lakost várnak egy finom ebédre, majd 14:00 órától elkezdődnek a programok színpadon. Elsőként Szalai Szabolcs polgármester köszönti a megjelent vendégeket.
A köszöntő szavak után a Bükkábrányi Hagyományápló Egyesület lép a színpadra, majd őket helyi óvodások és iskolások műsora követi. 15 órától Tompeti és Barátai gyermekműsora szórakoztatja a kicsiket, 16 órától pedig az operett kedvelőinek kedveskedik Fésűs Nelly és Détár Enikő operett előadása.

16 órától a Rising Star negyedik helyezettje Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), majd 6 óra előtt Kocsis Klaudia megyénkbeli énekesnő szórakoztatja a kilátogató vendégeket.
18:20-tól a Ziziz Copy csap a húrok közé, majd 19:50-től Zoltán Erika lép a színpadra.
21 órától a régi idők nagy kedvence a nigériai születésű, svéd énekes Dr. Alban zenéjére tombolhatnak a vendégek. 22 órakor kezdődik a hagyományos tűzijáték, utána pedig DJ. Manó és donVonStyle pörgeti a lemezeket a retro discóban kifulladásig.
Egész délután folyamán amerikai autók találkozója, bányatúra, körhinta, dodgem, rodeó bika, BBQ ételek kóstolása, pankráció bemutatók. A Vöröskereszt sátrában pedig vérnyomás-, testzsír-, és vércukormérés, véradás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek