2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sajtótájékoztató az V. kerületi önkormányzat előtt: Megvan vagy nincs?

Megvan vagy nincs?

CD- és DVD-írót adományoztak nemrég az Ijfú Demokraták az V. kerületi Önkormányzat számára, a „technikai okok” kiküszöbölésére. Az aktivisták célja, az volt, hogy a nyilvánosság is megismerhesse azt az adathalmazt, amely tartalmazza az eladott ingatlanok listáját Rogán Antal polgármesterségének idejéről. Sajtóhírek szerint a rendőrség és a bíróság nem tud releváns válaszokkal szolgálni a CD-vel kapcsolatban.
Érdekes.
Pont az a bizonyos CD sérült meg, felmerül ilyenkor a kérdés, hogy létezik-e még független igazságszolgáltatás kis hazánkban?
Teljesen nyilvánvaló, hogy nem működik minden átláthatóan a kerületben, hiszen ha így volna, akkor a „véletlenül megsérült” CD-k vidáman léteznének.
Az IDE nem hisz a véletlenekben, főleg Rogán Antal felségterületén nem! A helyi fideszeseket olyan ügyek terhelik, mint Böröcz László családjának trafikjai – szám szerint nyolc darab- vagy épp Rubovszky Csilla, aki egyszerre miniszteri biztos és önkormányzati képviselő.
Az IDE reméli, hogy az ajándék hasznos eszköz lesz a kerület számára és elkerülik az ilyen véletleneket, hiszen a 21. században már egy egyszerű háztartásban is megoldható az adatok biztonságos tárolása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek