2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Kábítószer-kereskedők és fogyasztóik rendőrkézen

A rendőrök Mezőkövesden fogták el azt a „dílert-párost”, akik a gyanú szerint saját maguk által Erdőbényén előállított kábítószert adtak el egy férfinak és egy nőnek.

Kábítószer kereskedelem, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság B. Tamás 43 éves erdőbényei, N. Zoltánné 39 éves budapesti, illetve Sz. Zsolt 34 éves és B. Anita 31 éves budapesti  lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. március 10-én 17 óra körüli időben B. Tamás és társa N. Zoltánné egy mezőkövesdi benzinkútnál értékesítette a saját maga által előállított marihuánát Sz. Zsolték részére, amely közben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság Felderítő Osztályainak munkatársai tetten érték őket.

Elfogásuk után a nyomozók házkutatást tartottak egy – B. Tamás és N. Zoltánné használatában lévő – erdőbényei ingatlanban is, ahol az elkövetők kereskedelmi mennyiségben termesztették a marihuána alapanyagául szolgáló növényeket.

A rendőrök a négy személyt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően – B. Anita kivételével – bűnügyi őrizetbe vettek, továbbá előterjesztést tettek a Miskolc Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…