2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik: A Fidesz beismerése lenne, ha elgáncsolná az NVI-nél történt botrány kivizsgálását

Jobbik: A Fidesz beismerése lenne, ha elgáncsolná az NVI-nél történt botrány kivizsgálását

A Jobbik szerint az elmúlt 26 év egyik legbotrányosabb esete az NVI-nél történt botrány. Ezért álláspontunk szerint parlamenti vizsgálóbizottságnak kellene tisztázni az incidenst. Kivizsgálnánk, hogy ki küldte oda a kigyúrt embereket, és azt is, őket milyen pénzből fizették. Továbbá azt is ki kellene deríteni, hogy ki állhat az eset hátterében. Ezek olyan súlyos kérdések, melyek tisztázása minden politikai részvevő érdeke.
A Jobbik kezdeményezését az összes frakcióval rendelkező ellenzéki párt támogatja, így hétfőn a szükséges számú aláírással együtt javasolni fogjuk a vizsgálóbizottság felállítását. Ezek után csak a többségben lévő fideszes képviselők tudják megállítani a kezdeményezést, ám amennyiben így cselekszenek, akkor elismerik, hogy ők állnak az ügy háttérben.

A Fidesz az elmúlt napokban mindenkire megpróbálta áthárítani a felelősséget. Először a nemzeti szervezeteket keverték gyanúba, később pedig azt a látszatot keltették, hogy az ellenzék állhat az eset mögött.

Az NVI-nél történt botrány állatorvosi eset az egész magyar társadalom működésére. A kormány folyamatosan megfélemlíti és megzsarolja az embereket, a választókat. Ellehetetlenítik, hogy a tanárok sztrájkoljanak. A Fidesznek csupán egy dolog számít: a Fidesz! Az az arrogancia és gőg, ahogy a Fidesz kormányozza az országot, nem tartható tovább.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…