2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

A jobbikosok kórházakban fognak önkéntes munkát végezni

A Jobbik képviselői 2015-ben az Önkéntesség Éve során önkéntes szociális munkát végeztek az ország egész területén. A Jobbik számára kiemelten fontos az egészségügyben tapasztalható problémák minél részletesebb megismerése, a Független Egészségügyi Szakszervezet felhívása önkéntes egészségügyi munkára pedig kiváló alkalom a legerősebb ellenzéki erő által meghirdetett Valódi Nemzeti Konzultációra. A nemzeti párt ezért a FESZ-szel egyeztetve biztosítja a képviselői számára, hogy testközelből ismerhessék meg az egészségügy állapotát.

Bár a FESZ a miniszterelnökhöz és a kormánytagokhoz fordult segítségért, mert szerintük a kabinet nem érzékeli kellő részletességgel az ágazat problémáját, de eddig csak a Jobbik válaszolt érdemben a szakszervezet felhívására. A FESZ most azon fog dolgozni, hogy mindazon országgyűlési képviselők számára is felajánlhassanak önkéntes munkalehetőséget gyógyító intézményekben, akik követnék a jobbikosok példáját.

A Jobbik ugyanakkor méltatlannak tartja, ahogy a kormányzat „látszattevékenységre” hivatkozva elutasította a FESZ felhívását. Úgy véljük, ezzel megsértették a szakszervezet által képviselt dolgozókat.

A Jobbik nem látszat-, hanem tevékeny munkára hív mindenkit! Úgy látszik, a kormány megint csak kommunikációban jeleskedik, a valódi munkához nincs kedvük, ezzel szemben a Jobbik tevékenyen kíván segíteni az egészségügy helyzetén

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…