2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vizsgálóbizottság tárja fel az NVI-nél történtek fideszes politikai szálait!

Nem tűr halasztást, hogy alapos vizsgálat induljon a Nemzeti Választási Irodánál történt botrány ügyében, ezért a Jobbik parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi. Az elmúlt 26 év mélypontjának is tekinthető, hogy fideszes hátszéllel verőlegényeket irányítottak egy közintézményhez. Mindezt annak érdekében tették, hogy megakadályozzák a társadalmi akarat kinyilvánítását egy fontos kérdésben, amelynek sikere – mint minden országos népszavazás esetében – akár a kormány hatalmát is megrengethette volna.

A hatalom fél, ezért egészen elképesztő eszközökhöz nyúl, amelyek eddig csak egyes elmaradott afrikai vagy ázsiai országok diktatúráira volt jellemző. A Jobbik szerint nem maradhat titokban, ki küldte a Nemzeti Választási Irodához az alkotmányos jogokra és népszavazásra különleges érdeklődést mutató fiatalembereket, és mennyit fizettek nekik. A Fidesz is jobban járna, ha abbahagyná a ködösítést, az arrogáns, pökhendi mellébeszélést, s bátran támogatna egy jobbikos vezetéssel felálló vizsgálóbizottságot, amely minden érintett meghallgatásával pontosan utánajárna, kik állnak a maffiamódszerek mögött.

A Jobbik hétfőn leadja a vizsgálóbizottság felállítására vonatkozó indítványát a szükséges számú aláírásokkal, utána a kormánytöbbség bátorságán múlik, hajlandó lesz-e feltárni az úgynevezett rendszerváltás óta eltelt két és fél évtized egyik legsötétebb momentumát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek