2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Bámulatos vagyongyarapodás a miskolci fideszesnél

A feketekassza-botrányba keveredett Fidesz miskolci képviselői hetek óta azon hüledeznek, hogyan tudják a jobbikosok a 120 ezer forintos tiszteletdíjukból törleszteni a hiteleiket.

Ez valószínű csak a Fidesz milliomosainak lehet kérdés, azoknak a miskolciaknak nem, akik szintén ennyiből, vagy még kevesebből kénytelenek fizetni banki hiteleiket.

Amit viszont tényleg tudni szeretnének a miskolciak: mi állhat a Fidesz újabb mágnásának, Nánási-Kocsis Norbertnek a bámulatos vagyongyarapodása mögött? A Fidesz önkormányzati képviselőjének elmúlt években közzétett vagyonnyilatkozatai már nem érhetőek el az önkormányzat honlapján, azonban a sajtóban megjelent adatok szerint Nánásinak az elmúlt 3 évben sikerült kifizetnie az összes tartozását, ami nem kevesebb, mint 79 millió forint, emellett még 126 milliós megtakarítással is rendelkezik. Eközben havi jövedelemként mindössze 136 ezer forint van feltüntetve.

A miskolciak magyarázatot várnak Nánásitól: hogyan tudta ilyen rövid idő alatt eltüntetni 79 milliós adósságát, és hogyan tudott 126 milliós megtakarításra szert tenni abban a városban, ahol az emberek 65 százaléka a létminimumon, vagy az alatt él?

Jobbik miskolci frakciója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek