2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Magyar Ápolók Napja egyben az üres kormányzati ígéretek napja is

Bár a kormány megígérte, hogy megteremti az ápolók valódi megbecsülésének alapját, azaz elindítja béremelésüket, munkakörülményeiket javítja, de eddig ebből semmit sem valósított meg. Két éve semmilyen érdemi lépés nem történt ezen a területen, miközben milliárdokért folytat és vásárol propagandát, jól megtömve a Vajna- és Habony-félék zsebeit, akik így urizálnak közpénzből a korrupcióba süllyedő Fidesz háza táján.

A kormány, élén Orbán Viktorral mindaddig folyamatosan nemet mond az ápolók jövőjére, amíg halogatja a nemzetgazdaságilag is legrosszabb helyzetben lévő ápolók fizetésének emelését, munkakörülményeinek javítását és az utánpótlás biztosítását.  

A Jobbik ezúton köszönti a lelkiismeretesen dolgozó több tízezer ápolót, akik végtelen empátiával és türelemmel végzik dolgukat, és egyben köszöni, hogy az üres kormányzati ígérgetések dacára nap mint nap elhivatottságukról tesznek tanú bizonyságot. A Jobbik az ápolók helyzetének javítása érdekében az ő véleményükre is kíváncsi. Éppen ezért indítottuk el a Valódi Nemzeti Konzultációt, amelynek keretében az ápolás ügyben dolgozó szakmai és a civil szervezetek véleménye alapján fogjuk a magyar háztartásoknak kiküldeni kérdéseinket. Ennek keretében a lakosság kinyilváníthatja, hogy nagyra tartják az ápolók munkáját, és azt is, hogy nem lehet tovább halogatni az ágazati dolgozók megsegítését.

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek