2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Fidesz tartsa be az avasiaknak tett ígéretét

Ezt kérte keddi sajtótájékoztatóján a Jobbik avasi önkormányzati képviselője. Szilágyi Szabolcs szerint, ha a Fidesznek fontos az Avas, megszavazzák a jobbikos képviselő költségvetéshez benyújtott módosító javaslatait, amelyek igazodnak a városvezetés korábbi ígéreteihez.
Mint mondta, a Sályi István utca 15. és Felsőruzsin körút 21. szám lakói végső elkeseredésükben fordultak a Jobbikhoz, miután az általuk megkeresett Városgazda, és különböző polgármesteri hivatalon belül működő osztályok nem reagáltak, vagy csak egymásra mutogatva tologatták a lakók problémáit. Szilágyi közölte, már tavaly szeptemberben jelezte Miskolc polgármesterének, hogy az érintett ingatlanok körül nem megoldott a csapadékvíz-elvezetés, ami jelentős károkat okoz az ott élőknek. Egy hónappal később a város jegyzője elismerte a problémát és arról tájékoztatta, hogy a 2016. évi költségvetés tervezéskor figyelemmel lesznek a probléma megoldására.

Ennek ellenére a csütörtökön tárgyalandó költségvetésbe a szükséges munkálatok nem kerültek be, hívta fel a figyelmet a Jobbik képviselője, aki bízik benne, hogy ez csak figyelmetlenség volt, és a közgyűlésen még sikerül a hibát korrigálni. Ennek érdekében a politikus jelezte, mindkét társasház esetében benyújtotta a szükséges módosító indítványokat, a városvezetést pedig emlékeztette az avasiaknak tett ígéretükre, amit úgy tarthatnak be, ha megszavazzák a Jobbik javaslatait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek