2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik kész a tárgyalások folytatására

A Jobbik a leghatározottabb módon fel kíván lépni a bevándorlás és az azzal kéz a kézben járó terrorizmus minden formája ellen. Ezért javasoltuk elsőként a kerítés építését déli határainkra, ezért biztosítottunk egyedüli ellenzéki pártként kétharmados többséget a kormánytöbbség számára, hogy a honvédség bevethető legyen a menekültáradattal szemben, és ezért tiltakozunk az EU által tervezett kvótarendszer bármilyen megvalósítása ellen.
Politikai felelősségünk tudatában, szakmai alapon nyúltunk az Alaptörvény hatodik módosításának kormánypárti tervezetéhez, amelyről továbbra is állítjuk, nem kizárólag a terrorizmus megelőzéséről és annak visszaszorításáról, hanem a kormány túlhatalmáról szól az élet olyan területein is, amelyhez a terrorizmusnak semmi köze. Amennyiben a Fidesz komolyan gondolja, hogy kompromisszumra törekszik, és a konkrét javaslatainkat megismerve konstruktív módon hajlandó újratárgyalni a tervezetet, a Jobbik készen áll annak megvitatására, és Magyarország biztonsága érdekében egy valóban a terrorizmus elleni fellépésről szóló törvényjavaslat támogatására.

Ezúton kérjük Gulyás Gergelyt, a Fidesz alelnökét, az Országgyűlés Törvényalkotási Bizottságának elnökét, hogy pontról pontra vitassuk meg közösen a Jobbik módosító indítványait, és fogadjunk el egy olyan javaslatot, amely szükség esetén megnyugtató módon rendez egy a biztonságunkat fenyegető kihívással szembeni azonnali, határozott fellépést. A Jobbik mindebben partner, és kész akár már a hétfői napon tárgyalóasztalhoz ülni. Várjuk Gulyás Gergely érdemi válaszát a tárgyalás időpontjának és helyszínének megjelölésével.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek