2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Érzelmes balladával jelentkezik Cozombolis

Cozombolis Leonidász Péter legutóbb februárban rukkolt elő Legyen most tánc című számával. A zenész pörgős évet tudhat maga mögött, és bár nyárra tervezte a következő dalt, mivel naptára koncertekkel lett tele, így csak a napokban tudott stúdióba vonulni.

A friss szerzemény egy érzelmes, lassabb ballada lett, amely előfutára a januári, pörgősebb új dalnak, és a jövőre megjelenő 10 éves, jubileumi nagylemeznek.
„A Veled utazom valóban egy utazás során született. Éppen egy vonaton ültem, amikor megszállt az ihlet, és pillanatok alatt megszületett a szöveg nagy része, valamint a dallam is. Egy barátommal demót készítettünk belőle és bárkinek mutattam, mindenki azt mondta, hogy ezzel a dallal érdemes foglalkoznom. A hangzásvilága miatt talán passzol is ehhez a téli időszakhoz ez a szerzemény. Bízom benne, hogy sokaknak megtetszik és magukénak érzik majd.” – árulta el Cozombolis, aki máris gőzerővel dolgozik a már említett új korongon, sőt egy hátrányos helyzetű gyermekek nyaraltatását biztosító alapítvány létrehozásán is szorgoskodik.

URL: https://www.youtube.com/watch?v=7H51uiHRjk8    

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek