2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rablás ágyneműhuzatért

Őrizetbe vette a rendőrség azt a két nőt, akik miskolci otthonában kiraboltak egy idős férfit.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2015. szeptember 10-én 11 óra előtt egy 79 éves férfi miskolci lakásába becsengettek, és pénzt kértek tőle. A nyugdíjas bezárta ajtóját nem hívott látogatói elől, akik erőszakkal benyomták az ajtót, így a férfi a földre zuhant. A két nő átkutatta a szekrényeket, majd ágyneműhuzatokkal távoztak a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Anikó 30 éves tiszalúci és R. Krisztina 27 éves taktaharkányi lakosokat. A Miskolci Rendőrkapitányság 2015. december 17-én vette bűnügyi őrizetbe a két terheltet, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek