2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben az ónodi rabló

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a fiatalkorú fiút, aki a megalapozott gyanú szerint Ónodon kirabolt egy férfit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves ónodi fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. december 6-án 20 óra 30 perc körüli időben egy helyi presszó előtt bántalmazott egy 58 éves férfit. A támadó a földre zuhant áldozat zsebét átkutatta, majd közel 1000 forint zsákmánnyal elmenekült a helyszínről.

A sértett 2015. december 14-én tett bejelentést a rendőrségen. A nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves ónodi lakost.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. december 17-én elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek