2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Boldogabb karácsony az SOS Gyermekfalvaknak

Több mint másfél millió forintos segítség az Arena Plazától

Több mint másfél millió forinttal támogatja az SOS Gyermekfalvak munkáját az Arena Plaza. Az összeget a bevásárlóközpont és vásárlói közösen ajánlották fel az alapítvány javára a december 11-13. között zajló adománygyűjtés keretében.

Bár minden kisgyermeknek joga van szeretetben és tiszteletben felnőni, sajnos sokan vannak, akik különböző okokból nem élhetnek saját családjukkal. Az SOS Gyermekfalvak célja, hogy biztonságos, családi környezetben segítse az otthonukat vesztett gyermekek egészséges fejlődését. Az alapítvány nélkülözhetetlen munkáját az Arena Plaza decemberben több mint 1,5 millió forinttal támogatta, melyhez a bevásárlóközpont látogatói is hozzájárultak.

„Sajnos sok kisgyermek nem élhet saját szüleivel, nem tudja, mi a karácsony, hiszen még soha nem élhette át az ünnep örömét. Támogatásunkkal nekik segítettünk: az SOS Gyermekfalvak mindent megtesz azért, hogy boldog gyermekkort teremtsen a rászoruló kicsik számára. Vásárlóinkat is arra biztattuk, álljanak meg egy pillanatra az év végi rohanásban, és csatlakozzanak hozzánk. Nagyon örültünk neki, hogy látogatóink fogékonyak voltak az akcióra és örömmel adományoztak a gyermekek javára.” – mondta el Balla Erna, az Arena Plaza center menedzsere.

„Az SOS Gyermekfalvakban több száz gyermek számára teremtünk szeretetteljes családi légkört. Szeretnénk mindent megadni nekik ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké válhassanak. Nagy segítség számunkra az Arena Plaza és a vásárlók támogatása, amit az SOS családok mindennapjaira fordítunk, és arra, hogy minél szebbé tegyük számukra az ünnepeket.” – mondta el Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalvak ügyvezető igazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek