2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Lovardafelújítást kapott Mészáros Lőrinc Orbántól

Mészáros Lőrinc újabb közpénz milliárdokat köszönhet a „jóisten, a szerencse” – és persze Orbán Viktor közbenjárásának, hiszen az előzetesen becsültnél másfél milliárddal drágábban, 6,2 milliárd forintért újíthatja fel a szilvásváradi lovardát. A lovaknak „természetesen” stadion is készül – ha már kiemelt fejlesztéssé nyilvánította a kormány a miniszterelnök gázszerelő barátjának legújabb milliárdos üzletét.

Mészáros Lőrinc kivételesen nem EU-s fejlesztési pénzeket, hanem a magyar adófizetők pénzét teheti zsebre az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad projektért. A Mészáros és Mészáros Kft. árbevétele már tavaly is megközelítette a 10 milliárd forintot, a lovardával pedig az idei év is jól sikerül a Mészáros-birodalom zászlóshajójának.

A Demokratikus Koalíció szerint Mészáros Lőrinc nem csak egy milliárdos fideszes oligarcha, hanem vélhetően Orbán Viktor strómanja. A DK szerint Orbán Viktor Mészáros Lőrinccel építteti cégbirodalmát, amiben a focitól az útfelújításokon, sertéstelepeken, konzerviparágon, és kikötőfejlesztésen túl már a lovardafelújítás is szerepel. A DK szerint az Orbán-kormány bukása utáni független igazságszolgáltatásnak egyenként kell majd kivizsgálnia a Fidesz közbeszerzéseit.

A DK azt a Sokak Magyarországát hozná létre a kormányváltás után, amelyben a sokak adóforintjai nem a kevesek gazdagodását és hóbortjait, hanem a sokak iskoláit, kórházait és mindennapi életét segítik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek