2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jolly hátrányos helyzetű gyerekeken segít

Nem mindennapi ajándékkal készült Jolly! A mulatós király hátrányos helyzetű gyerekek segítségére sietett egy Heves-megyei kistelepülésen. Jollyt egy alapítvány kereste meg, a mulatós egyből igent mondott a nemes célú felkérésre és saját féltve őrzött stúdió mikrofonját adományozta. Jolly komoly arculatváltásra készül, a jövőben többet gondol jótékonyságra, maga is művészeti szerepet vállal majd egy alapítvány élén.

Egyre többet jótékonykodik a „No roxa áj” sláger előadója. Jolly a mátraderecskei Siroki Általános Iskola hátrányos helyzetű gyermekein segített, a mulatós király a jó cél érdekében megvált féltve őrzött stúdió mikrofonjától. Emellett felajánlotta a gyerekeknek az is, hogy jótékonysági koncertjükre készülő karácsonyi dalukat saját stúdiójában meghangszereli.
Jolly az adományozás mellett hatalmas bulit csapott feleségével Suzy-val a gyerekek legnagyobb örömére, amit dedikálás követett. A karitatív munka ezzel nem ért véget, Jolly november 26-án Egerben lép színpadra a jótékonysági koncert keretein belül létrejövő MUZSIKA Televízió RETRO DISCO műsorának nyilvános TV felvételén, a Forrás Gyermek és Szabadidő Központ Színháztermében.
A mulatós koncert a „Pétervásárai Kistérség” hátrányos helyzetű gyermekeit támogatja. Jolly leszögezte: komoly arculatváltásra készül, a jövőben többet gondol jótékonyságra, maga is művészeti szerepet vállal majd egy alapítvány élén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek