2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„Elvitte” a sorompót

Miután megtudta, hogy a rendőrök már keresik önként jelentkezett az a tiszaújvárosi férfi, aki a sajószögedi vasúti átjáróban járműjével letörte a félsorompót, ezzel pedig veszélyeztette a közlekedés biztonságát.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Ny. J. 61 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. november 5-én 12 óra körüli időben Sajószögeden, a Bábai úti vasúti átjáróban tehergépkocsijával nekihajtott a leeresztett félsorompónak, ami letört. A sofőr ezután elhagyta a helyszínt.

A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtésének eredményeként rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt,. A férfi miután megtudta, hogy nyomára akadtak az esetet követő harmadik órában önként jelentkezett a rendőrségen. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán figyelmetlenségével, majd ijedtségével magyarázta a történteket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…