2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Kisiskolások rajzai a miskolci Városháza karácsonyi üdvözlőlapjain 2015-ben is!

Kisiskolások rajzai a miskolci Városháza karácsonyi üdvözlőlapjain 2015-ben is!

   Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is felhívással fordult az alsó tagozatos általános iskolásokhoz.
     Az egyedülálló kezdeményezés célja az, hogy az idei karácsonyi üdvözlőlapok is különlegesek, egyediek, személyre szólóak legyenek.

     Az alsó tagozatos iskolásoktól olyan rajzokat várunk, amelyeket képeslapként ők is szívesen postára adnának Karácsonykor.     A munkák beérkezésének határideje: 2015.11.13.
   A rajzokat juttassák el a  Polgármesteri Hivatal portájára. (Miskolc, Hunyadi u.2. sz.). Továbbá kérjük, hogy a képeslap 10 x 21 cm-es méretben készüljön, amely lehet álló-vagy fekvő elrendezésű is. Ne felejtsék el ráírni a nevüket, illetve azt is, hogy hányadik osztályba és melyik intézménybe járnak.
    A beérkezett rajzok közül szakértő zsűri fogja kiválasztani azt a hatot, amelyeket végül képeslap formájában ad majd postára Dr. Kriza Ákos polgármester, dr. Kiss János, Pfliegler Péter és Kiss Gábor  alpolgármester, valamint dr. Csiszár Miklós, Miskolc Megyei Jogú Város jegyzője. Az egyik képeslapot közösen írják majd alá a város vezetői.

    A kiválasztott rajzok alkotói ajándékban részesülnek, a beérkezett képeslap-terveket a Városháza aulájában állítjuk ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek