2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
A CIG Pannónia támogatja Erőss Zsoltot

A CIG Pannónia támogatja Erőss Zsoltot

A CIG Pannónia  támogatja Erőss ZsoltotErőss Zsolt hegymászó – aki magyarként elsőnek sikeresen megmászta a Mount Everest hatalmas csúcsát, és a Föld több magashegyének sikeres meghódítója – sokunk példaképe.

A CIG Pannónia Életbiztosító Zrt., a hazai biztosító társaság, az egész országgal szeretné megismertetni Erőss Zsolt sikereihez vezető utat. A biztosító úgy gondolja, hogy nemcsak a hegymászás, hanem bármilyen közös erőfeszítés, vagy közösen kitűzött cél elérése során kiemelkedően fontos az egymásról való gondoskodás és az öngondoskodás.

A biztosító közkinccsé kívánja tenni Erőss Zsolt sportemberi tapasztalatait. Az ismereteket felhasználva, az összefogás, a kitartás, az egymás iránti szolidaritás erejének felismerésével tudjuk csak egyéni és családi jövőnket sikeresen megalapozni.

Ezért a hazai biztosító támogatja Erőss Zsoltot abban, hogy tapasztalatait előadások, kiadványok, filmek bemutatásával megismertesse, hogy ennek tanulságaival kitűzött céljait mindenki könnyebben elérhesse, vagy sikeresebben hozzon döntéseket a jövőre nézve.

Az ismeretek átadásához, a sorozat megvalósításához a biztosító 10 éves együttműködési szerződést köt a sportolóval.

/OTS/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…