2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Éppen időben

Hozzátartozója jelezte a rendőrségen, hogy testvére nem ad életjelet magáról, nem tud hozzá a lakásba bejutni. A rendőrök éppen időben érkeztek, így a biztonsági intézkedés eredményeként sikerült megmenteni a 71 éves idős asszonyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási-központjába 2015. szeptember 24-én 14 óra 40 perckor érkezett segítségkérő telefonhívás. A bejelentő elmondta, hogy hozzátartozójával nem tudta felvenni a kapcsolatot és félő, hogy idős testvére életveszélyben van.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei azonnal elindultak a megadott farkaslyuki ingatlanhoz, ahol eszméletlen állapotban megtalálták a 71 éves nénit. A nyugdíjas szívverése leállt, de az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai stabilizálták az állapotát, majd kórházba vitték őt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…