2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Keresd tovább a tökéletest?

Jennifer Probst Keresd… című sorozata második részével bebizonyítja, hogy a Keresd az alkalmat nyújtotta olvasási élményt képes tovább fokozni a folytatással; így a Keresd a tökéletest méltán érdemel helyet a szerzőt már ismerő könyvmolyok polcán. Akik pedig nem hallották még Probst nevét, azoknak itt az ideje megismerkedniük a szerző rendkívül szórakoztató sorozatai egyikével.

Az első részből megismert, három barátnő által alapított társkereső ügynökség aranykorát éli, mely nagyban köszönhető Kennedynek. A lány legújabb ügyfele Nate, aki semmiképpen sem könnyű eset; igazi ’kocka’, és még csak nem is szimpatikus a lánynak. Így Ken valódi kihívásnak néz elébe, amikor úgy dönt, hogy átformálja a férfit és igazi csúcspasit csinál belőle. A kezdeti ellenszenv ellenére, Kennedy ezalatt fokozatosan ébred rá, hogy mennyi közös van benne és Nateben… Vajon félre tudja-e Ken tenni az érzéseit és párt keresni Natenek vagy önmagát kellene előtérbe helyeznie?

A sorozat második kötetében az olvasók jobban megismerhetik az első részből ismerős Kennedyt. Ezáltal egyesek kellemesen fognak csalódni, hiszen a lány egy új oldalát ismerhetik meg, mely nem mentes lelki vívódásoktól, dilemmáktól és múlt beli sérelmektől; Kennedyben mély nyomott hagyott, hogy fiatal korában súlyproblémái voltak és sokan bántották emiatt. Nathan is hordoz néhány gyermekkori sebet; a két főhőst a negatívumok csak még jobban összehozzák; úgy tűnik, hogy az ellentétek tényleg vonzzák egymást Probst könyvében. A regény karakterei jól kidolgozottak és érdekesek, így képesek a könyvhöz ragasztani az olvasót. A rendkívül gördülékeny stílus még tovább növeli a könyv olvashatóságát.

Bátran állítható, hogy a Keresd a tökéletest felülmúlja az első kötetet, hiszen sokkal több benne a humor, valamint rendkívül erős a karakter felhozatala. Probst gondoskodik arról, hogy magához láncolja olvasóit, így kellő bonyodalommal és izgalmas jelenettel fűszerezi regényét. A Keresd a tökéletest garancia a mosolyra; ha más nem, Nate ’átalakulása’ garantáltan mosolyt csal majd az olvasók arcára.

A Keresd… sorozat egyértelműen napjaink egyik kiemelkedő romantikus sorozata. Kellemes kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik ki szeretnének szakadni a hétköznapok mókuskerekéből, és elmerülni egy humoros és szórakoztató regény, szerethető szereplőkkel teli világában. A sorozat rajongóinak érdemes türelmesnek lenni, mivel a harmadik kötet még nem jelent meg magyarul; angolul idén, a Searching for beautiful címmel került kiadásra a regény.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…