2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Narconon Bringatúra

10. nap 2015.09.07. Komlósd – Lenti 141 km

Öt és fél órát sikerült aludnom, ami érzem, nem elég, de sietni kell, mert a babócsai Gábor Andor Általános Iskola tornatermében 8-kor kezdjük az előadást, 100 felsőtagozatos diák előtt. A nap meglepetése, hogy Kovács Zoli átszervezte az életét, hogy velünk tudjon maradni túránk végéig. Klári továbbra is képződik, tanul, gyakorol, segédkezik az előadásokon, így a 4. Narconon Bringatúra küldetésének beteljesülése biztosított marad.

Babócsáról Csurgóra vesszük az irányt, ahol a Csurgói Eötvös József Általános Iskolában tartjuk meg drogfelvilágosító előadásunkat. A szokásosnál kisebbek, ötödikesek a gyerekek, de tátott szájjal hallgatják a drogokról és azok hatásairól szóló előadásunkat. A tanárnő megerősíti hogy az elhangzottak, és az előadásmód együttesen megértették a gyerekekkel a mondanivalót és annak fontosságát.

Több, mint 40 km már mögöttünk, de 100 még előttünk, a kialvatlanság, az erős domborzat, a szél és a változékony idő nem kíméli az embert. Ha felvesszük a meleg felsőt, kisüt a nap és erős emelkedő következik, ha pedig levesszük, beborul, és jön egy hosszú lejtő, ahol átfázunk. Ebéd Nagykanizsán, onnan pedig irány Lenti.

A holminkat minden este kézzel mossuk, de Lentiben kedves szállásadónk megteszi ezt helyettünk, amivel időt nyerünk, és egy kellemes vacsorát követően az egész csapat korán aludni tér.

Szöllősy András

Narconon Bringatúra

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek