2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 órában történt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 3-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a 40 éves B. Miklós helyi lakossal szemben a miskolci járőrök, míg a 25 éves alsószuhai K. Gergővel az ózdi egyenruhások alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt a 41 éves bükkábrányi L. Tibornét a mezőkövesdi-, míg a 37 éves boldogkőújfalui B. Róbertet az encsi rendőrök vették szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek