2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik:Borsodban minden rendőrre szükség van

A országos rendőrfőkapitány bejelentése nyomán, miszerint szeptembertől több mint kétezer embert vezényelnek a déli határhoz szeretnénk jelezni a döntéshozóknak: Borsodban minden rendőrre szükség van. Vagy ahogy a helyi egyenruhások fogalmaznak: ha egy rendőrt is elvezényelnek innen, már az is sok.

Borsod-Abaúj-Zemplén tragikus közbiztonsági helyzete ellenére már eddig is több tucat rendőrnek kellett elhagynia a megyét. Nincs jobb helyzetben Miskolc sem: az ország bűnügyi szempontból második legfertőzöttebb városából július közepéig összesen 20 egyenruhást vezényeltek a határhoz, miközben a miskolci adófizetők 14 rendőr túlórában történő járőrözéséért is évi 65 milliót fizetnek az államnak. Nem szórakozásból, hanem mert szükség van rá.

A magyar államnak ugyanúgy kötelessége a Borsodban élők élet- és vagyonbiztonságának garantálása, mint ahogy kötelessége az országhatár védelme. Ahhoz, hogy erre bármi esély is legyen, ne a rendőreinket vezényeljék délre, hanem a hadsereget. Mielőbb! Különben nemcsak a hazánkba érkező migránsok, de a megyénkből menekülő magyarok száma is rohamosan emelkedni fog.

Arra kérjük Csöbör Katalint és a megye kormánypárti képviselőit, támogassák a Jobbik javaslatát a hadsereg bevetésére!

Pakusza Zoltán, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke
Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek