2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jobbik: Csöbör Katalin határolódjon el az alsózsolcai szemeteléstől

A Jobbik Dr. Tardi Bélával, a Települések Megmaradásáért Egyesület jogász alelnökével közösen még tavasszal kezdeményezett hatósági vizsgálatot, amiért egy, az alsózsolcai önkormányzat által elzárt területen a tiltó tábla ellenére maga az önkormányzat helyezett el a település labdarúgópályájáról származó 50 köbméter hulladékot. Mára a kormányhivatal vizsgálata is megerősítette: Alsózsolca önkormányzata a jogszabályokat megszegve valóban engedély nélkül szállította és tárolta a hulladékot azon a területen, ahol azt maga az önkormányzat tiltotta meg. Vagyis nemcsak a Jobbik, de Demeter Ervin kormánymegbízott is úgy gondolja, szemetelni nemcsak az átlag polgárnak, de még a gyevi bírónak is tilos!

A Jobbik továbbra is várja, hogy Csöbör Katalin, mint az Alsózsolcai Labdarúgó Szakosztály elnöke és mint a település fideszes országgyűlési képviselője határolódjon el az önkormányzat jogellenes gyakorlatától. Annál is inkább, mert képviselőként felesküdött arra, hogy a jogszabályokat nemcsak megtartja, de másokkal is megtartatja. Ez utóbbi most nem sikerült, talán azért, mert nem a jogsértőkkel szemben kezdeményezett eljárást, hanem velünk, jobbikos politikusokkal szemben indított pert rágalmazásért, miután lelepleztük az önkormányzat jogsértését. Ha következetes, most Demeter Ervint is beperli.

Jakab Péter, a Jobbik választókerületi elnöke és Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…