2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Függőséget okoz és legálisan terjesztik

Az egyetemi éveim alatt éreztem először, hogy ott van a mindennapjaimban, és azt vettem észre, hogy én is függővé váltam. Most pedig az életem nagy részét munkával töltve lehetetlen, hogy ne nyúljak hozzá. Talán ezzel nem vagyok egyedül. Be kell vallanom, hogy egy napot sem bírok ki nélküle. Megkönnyebbülést és mérhetetlen boldogságot érzek használata közben.  meséli Sárközi Tibor – a legális „dealer”, aki a régió egyik legnagyobb terjesztője. Elmesélte, hogy 2004-től egy egyetemi barátjával vágtak neki az üzletnek:
– Miklós társam inkább a pénzügyekben van otthon, engem pedig a szakmai része érdekelt, így kezdtünk együtt az számítógépes bizniszbe. Folyamatos követője vagyok a piacnak és figyelemmel kísérem a fejlődéseseket. Nem titok, hogy bújom a szakmai lapokat, internetet, hogy a vásárlóimnak mindig a legjobbat tudjam adni.

Célunk az is, hogy a partnereim a hatása alá kerüljenek, amit megvesznek, mert csak akkor ajánlanak minket. Amikor teljesen belassulnak, és nem áll fel nekik elég gyorsan még a nagyobb cégek is megtalálnak és követelik a Nova vitamint, amiből egy adag felpörgeti gépüket.

Vannak, akik elvesztik az anyagokat. Volt egy könyvelő ügyfelünk, aki elsírta magát, mert teljesen elszállt a gépe és több éves agyaga lett oda. Őt az adatmentés szolgáltatásunk menti meg a további kudarctól.

Ha pedig ügyfeleink már felpörögtek és az adataik is biztonságban vannak, akkor előfordul, hogy nyomni akarnak. Akár egy hétre is kihelyezünk egy költséghatékony nyomtatót kipróbálásra, ami 1 Ft-ért nyomtat. Sokan megkedvelik már csak azért is, mert egy töltéssel sokáig nyomtat, és a NovaShop boltunkban mindig van polcon hozzá kellékanyag.

Célunk mindig megtalálni a minőségileg kifogástalan termékeket, és így vásárlóink garantáltan nem találkoznak gyenge áruval.

A kellemetlenségek elkerülése végett lehetőség van a garanciás igények gyorsabb érvényesítéséhez is Gyors Garancia szolgáltatásunk igénybevételével – ismerteteti Sárközi Tibor.

Novashop
Miskolc, Soltész N. K. u. 30.
Tel:06-46-347-616
Weblap, és webáruház: www.novashop.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek