2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fél nap alatt rendőrkézre került a tolvaj

A sértett megköszönte az ózdi rendőrök munkáját.
Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Béla 34 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2015. június 14-én egy helyi italozóból egy hölgy ismerősével együtt hazakísért egy 74 éves férfit. Az idős nyugdíjas otthonából annak figyelmetlenségét kihasználva a terhelt csaknem 60.000,- forint készpénzt és személyes iratokat, valamint bankkártyát is eltulajdonított.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök fél napon belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki a nyomozóknak beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A sértett Dr. Varga László r. ezredesnek, Ózd rendőrkapitányának írt levelében fejezte ki köszönetét: „szeretnék köszönetet mondani Önnek és lelkiismeretes, hozzáértő munkatársainak, hogy az engem ért rablást felderítették, és megtalálták a tettest, aki beismerte tettét.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek