2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hálaadás a Mária Rádió elmúlt tíz évéért

Mivel a Mária Rádió augusztus 19-én éjfélkor befejezi adását a Budapestet lefedő FM 94,2-es frekvencián, a rádió munkatársai, önkéntesei és hallgatói az utolsó napon együtt adnak hálát azért a közel tíz évért, melyeken keresztül a rádió szólni tudott ezen a frekvencián. Dúl Géza atya, a Mária Rádió műsorigazgatója este 18 órakor hálaadó szentmisét mutat be a rádió szerkesztőségének kápolnájában.

A Mária Rádió hálát ad

azért, hogy az elmúlt tíz évben szólni tudott az FM 94,2 budapesti frekvencián
azokért a lelkekért, amelyek megnyíltak a rádió hatására
azokért az otthonokért, melyek kápolnává váltak a Mária Rádió hatására
azokért az önkéntesekért, akik évek óta tevékenykednek a rádióban
az áldozatot hozni tudó hallgatókért
azért, hogy tudósok, művészek, nagynevű emberek százai állnak a rádió mellett
azokért, akik átmentik a Mária Rádiót a rá váró nehéz hónapokon

Székely János püspök atya a rádióért való összefogás során a hallgatóknak kifejtette: az Úr szava szólni fog tovább a szívekben akkor is, ha a Mária Rádió nem lesz hallható a budapesti otthonokban, mert az Úr szava nem hallgat el. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az imádság továbbra is szóljon a szívekben, ne cseréljék fel azt más zajra.

A rádióért való összefogást az is jól kifejezi, hogy az elmúlt két napban közel 10 millió Ft-ot ajánlottak fel a rádió hallgatói arra a célra, hogy a rádió meg tudja ragadni az előtte álló lehetőségeket, és újabb frekvenciát tudjon pályázni Budapesten. Köszönet azoknak az apostoloknak, akik átmentik a Mária Rádiót a nehéz hónapokon.

A Mária Rádió Összefogás telefonvonala augusztus 19-én még várja azok hívását, akik örömmel szerveznek imacsoportokat a Mária Rádióért vagy ajánlják fel adományaikat a rádió számára. Az Összefogás vonal száma: 06 1 999 44 30

Szabó Tamás, a Mária Rádió elnöke az Összefogás napján hangsúlyozta, ha a Mária Rádió ismét sugárzási jogot kap egy budapesti frekvencián, a rádió még hangsúlyosabban ad majd keresztény válaszokat a magyar társadalom jelentős problémáira, pl. a családok egységére és a gyermekvállalásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek