2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Pozitív értéket mutatott a szonda

Két balesetet is okozott az az ittas sofőr, akit Miskolcon fogtak el a rendőrök.
Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. István 36 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás kiinduló adatai szerint 2015. augusztus 13-án 8 óra 17 perckor Hernádnémetiben, a Rákóczi Ferenc utcában a gyanúsított terepjárójával nekihajtott egy autóbusznak, majd a helyszínt megállás nélkül hátrahagyva távozott.

Mintegy fél órával később a terepjáróval közlekedő sofőr újabb anyagi káros közlekedési balestet okozott Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán és a Lévay József utcák kereszteződésében. A koccanás után a férfi újfent el akarta hagyni helyszínt, de a közúti közlekedési baleset másik részese elé hajtott, így feltartóztatta őt a rendőrök kiérkezéséig.

A terepjárót vezető sofőrrel szemben a második baleset helyszínén alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek