2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Galambos Dorina a sztárportréban

www.sztarportre.hu

Galambos Dorina már 4 éve a legjobb barátnőjével, Péterfi-Nagy Évivel elindította Unokáink is főzni fogják! címmel gasztro videóblogját. A cél, hogy rávegyék a fiatalokat: Ragadjanak fakanalat, és bizonyítsák be, hogy nem kell mesterszakácsnak lenni, hogy valami nagyszerű kerüljön asztalra.

Dorina és férje, Pély Barnabás a hétköznapokon a kiegyensúlyozott étrend híve, azaz változatosan és mértéktartóan étkeznek. Az énekesnő azt mondja, ő is a zenésztársától tudja, (aki személyi edző is) hogy 70 százalékban  az határozza meg a testalkatunkat, hogy mit eszünk, és 30 százalékban a sport.

Galambos Dorina életében jellemzőek a végletek: A fő projekt a Mrs. Columbo zenekar, ahol két lánnyal és egy fiúval elegáns és improvizációval tűzdelt populárisabb műfajt játszanak. Itt kiélheti a benne rejlő dívát.  A másik véglet a River of Lust zenekar, ami egy rock trió, itt Dorina megmutathatja vadabb énjét: „Hangos, rock zene van, rázom a hajam, üvöltözhetek, és kis klubokban teljesen más embereknek játszunk.”

A teljes interjú itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=8UfRO3zZyyA

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek