2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF
Három az egyben – zaccos volt a kávészállítmány

Három az egyben – zaccos volt a kávészállítmány

Három az egyben – zaccos volt a kávészállítmányEgy valódi megrendelés ürügyén, hamis okiratokkal akart elszállítani több millió forint értékű árut egy szerencsi kft-ből egy ózdi kamionos.

 

 

 

/Illusztráció/

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság üzletszerűen jelentős kárt okozó csalás, egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett, valamint hat rendbeli hamis okirat felhasználásával elkövetett közokirat-hamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint egy ózdi kamionsofőr még december végén egy valós megrendelés alapján, de hamis okiratokkal akart elszállítani több mint 10 millió forint értékben különböző termékeket. Az iratok ellenőrzése során azonban fény derült a skandalumra. Az ezt követően megindított rendőrségi nyomozás során felmerült annak is a gyanúja, hogy több más hasonló módon és értékben elkövetett bűncselekmény sorozat részese volt az ózdi kamionsofőr.

A Szerencsi Rendőrkapitányság a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, melyet a bíróság elrendelt.

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek